Skip to content Skip to footer

Sėkmingi mokymų pardavimai su Contribee

Mokymai, seminarai ar kursai – tai puikūs žinių gilinimo šaltiniai, kurie prisideda prie asmeninių kompetencijų ar organizacijos tobulėjimo procesų. Daugelis nė nepamanytų, jog tokioje platformoje kaip Contribee, mokymų, seminarų ar kursų platinimas gali būti itin sėkmingas ir labiau pastebimas.

Pandemijos laikotarpiu dauguma dirbančiųjų neteko savo darbo, būtent dėl šios priežasties dauguma jų pradėjo ieškoti kur įgyti naujų žinių ar net naujo amato. Remiantis COVID-19 internetinio apsipirkimo apklausomis, edukacinių kursų pardavimai internete išaugo net 9 procentais nuo pandemijos pradžios. Atsižvelgdami į pateiktus duomenis suprantame, jog didėjant edukacinių mokymų paklausai, reikia ir tinkamos pasiūlos.

Kodėl verta rinktis Contribee?

Vis daugiau žmonių ieško būdų ir sprendimų kaip tinkamai parduoti savo žinias. Prekiauti mokymais neturint tam svetainės gali būti kiek sudėtinga bei nepatogu: žmonės kuriasi profilius bei puslapius socialiniuose tinkluose, iš klientų prašo pavedimų į banko sąskaitas bei jų išrašų ar patvirtinimų, kas gali sugaišinti nemažai laiko.

Tad norint išvengti šių, laiką užimančių papildomų darbų, į pagalbą atkeliauja Contribee! Tai platforma, kuri yra puikiai pritaikyta žinių pardavinėjimui, tinkanti talpinti įvairią mokomąją medžiagą, leidžianti patogiai surinkti įmokas už kursus ar pamokas. Į pagalbą pasitelkus šią platformą, galėsite lengvai susisteminti pateikiamą turinį bei jį lengvai ras juo susidomėjusieji. Žemiau esančiuose punktuose pateikiame keletą turimų Contribee funkcijų, kurios palengvins visą mokymų pardavimų procesą.

Kaip išnaudoti esamas Contribee funkcijas sėkmingesniems mokymų pardavimams?

Mėnesinės prenumeratos
Pasitelkus mėnesines prenumeratas, mokymų teikėjai gali suteikti reguliarią, kas mėnesinę naudingą informaciją savo sekėjams, priklausomai nuo prenumeratos sumos dydžio. Mėnesinės prenumeratos yra pravarčios norint išlaikyti pastovų žinių gilinimą, domėjimąsi teikiamu turiniu bei kūrėjo bendradarbiavimą su prenumeratoriumi .

Pay-per-post funkcija
Ši funkcija yra neįpareigojanti bei pravarti kūrėjams, siekiantiems parduoti vieną straipsnį, vieną mokomąjį video ar net visą mokymų medžiagą.

Tikslai
Išsikelti tikslai – tai puiki paskata sekėjams remti ir prisidėti prie puslapio vystymosi, tad ši funkcija yra motyvacinė priemonė tiek kūrėjams tiek rėmėjams.

Taip pat, kiekvienas mokymų teikėjas turėti nepamiršti, jog mokymų dalinimasis yra pagrindinė sėkmingų mokymų pardavimų priežastis. Dalinkitės savo organizuojamais mokymais, pateikite jų naudas bei savo Contribee puslapio teikiamas funkcijas, kurias pateikėme viršuje ir jūsų Contribee puslapis taps dar ryškesnis ir labiau matomas.

Sėkmingi kūrėjai Contribee platformoje:
„Idėja Žmogui”
„Rasa Bitė”


Dažniausiai užduodamus klausimus galite rasti čia.
Jei turite klausimų, kreipkitės el. pašto adresu – [email protected]

Leave a comment